Martine Lingerie
Zoeken

bezorgen & retouren


 

BEZORGEN OF OPHALEN IN DE WINKEL

 
KOERIERSDIENST

Wij maken gebruik van POST NL als onze vaste partner voor al onze leveringen.
 
 

VERZENDKOSTEN

Nederland GRATIS vanaf 100 euro.
                        Voor bestellingen onder de 100 euro berekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Benelux:          België, Luxemburg 13,00 
 
Europese Unie – regio 1: 
                         Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk € 13,00.
 
 
 

LEVERTIJDEN

Als U voor 15:00 uur op een werkdag de bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt. De levertijd binnen de Benelux is een 1 tot 3 dagen. De levertijden voor Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië zijn 4-6 werkdagen. Wanneer een artikel niet op voorraad is wordt deze besteld bij de leverancier en vindt de levering tussen de 5 en 7 werkdagen plaats. Dit betreft de maten welke in het blauw bij het betreffende artikel in de webshop zijn aangegeven.
 
U wilt je bestelling in een van onze winkels ophalen?
Als U de optie 'ik haal het artikel graag op in de winkel' selecteert, kunt U de bestelling ophalen in de geselecteerde winkel. U ontvangt een e-mail wanneer het artikel voor U klaarligt in de winkel. Indien U vragen heeft over de bestelling kunt U altijd contact opnemen met Martine Lingerie. Klik hier voor contactinformatie. 
 
 

AFLEVERPOGINGEN

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer mijn bestelling wordt geleverd?
 
POST NL zal het pakket 3 keer bij U thuis proberen af te leveren. Elke keer dat er geen gehoor is, zal POST NL een Notitie achter laten. Na 3 pogingen zal de bestelling geretourneerd worden naar ons magazijn, waarna we U vragen contact met ons op te nemen.
 
 

RESERVEER IN WINKEL

Met onze  service "RESERVEER IN WINKEL" kun je producten reserveren en in de winkel ophalen. Op die manier weet je zeker dat je niet voor niets komt en zorgen wij dat het artikel voor je klaar ligt. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid het artikel te passen of geadvi
 
Omdat niet alle producten altijd voorradig zijn, nemen wij contact met Ue op wanneer het door U uitgezochte artikel klaarligt in de winkel.
Kunt U in de winkel Uw kleur of maat niet vinden? Dan kunnen we de bestelling direct voor U plaatsen en wordt het artikel binnen een paar dagen thuisbezorgd.
 
 


 

RETOURNEREN 

Mocht een artikel niet voldoen aan Uw verwachtingen, dan mag U het binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren. Artikelen mogen wegens hygiënische redenen alleen ongedragen en in hun originele verpakking met aangehecht prijskaartje geretourneerd worden. Als ze hier niet aan voldoen, kunnen ze niet geretourneerd worden. 


KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN?

Uiteraard kunt u een aritkel ruilen. Wij sturen het nieuwe artikel kosteloos naar u toe. Het retourneren van het artikel dat u wilt omruilen dient u op eigen kosten terug te sturen. 
 

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Een retour-formulier wordt met je bestelling meegezonden. Vul het formulier in en doe het bij het pakket samen met een kopie van de factuur. We willen benadrukken dat het je eigen verantwoordelijkheid is het pakket naar het juiste adres, vermeld op het retourformulier en verzendetiket, te sturen. We adviseren je een bewijs van verzending te bewaren tot je terugbetaling verwerkt is.
 
 

KAN IK MIJN BESTELLING OOK RETOURNEREN IN DE WINKEL?

Ja, als een artikel niet goed past, kun je het ook terugbrengen of ruilen in één van onze winkels, geen probleem.
 
In de winkel kun je:
 
Eén of meerdere artikelen ruilen voor één of meerdere andere artikelen voor dezelfde prijs;
Een artikel ruilen voor een duurder artikel en het prijsverschil bijbetalen;
Een artikel ruilen voor een goedkoper artikel en het prijsverschil ontvang je terug in de vorm van contanten.
Eén of meerdere artikelen retour brengen en geld retour ontvangen.

 

We verlangen wel dat je de originele factuur of bestellingsbevestiging kan laten zien als je iets wil ruilen in een van onze winkels.
Dat de artikelen nog in de originele verpakkingen zitten en productkaartjes nog aanwezig zijn
 
 
 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel