Martine Lingerie
Zoeken

Over ons

Historie

Martine Lingerie is opgericht in 1991 door Martha van Ee. 

Visie

Uw tevredenheid is onze zorg!
De beste bh zal niet perfect passen wanneer je niet de juiste maat en stijl kiest. In onze zaak krijgt u professioneel advies en doen de lingeriestylisten er alles aan om te zorgen dat u met de juiste lingerie en vol zeflvertrouwen de winkel uit gaat. 

Mammacare

Het aanmeten van een borstprothese en/of protheselingerie is een heel persoonlijke zaak en klanten hebben recht op privacy. Binnen een ongedwongen sfeer in een van onze ruime paskamers krijgt de klant de aandacht en zorg die zij verdient. U wordt geholpen door een gecertificeerde mammacare adviseuse. 

Producten

Martine Lingerie biedt maar liefst 300m2 ruimte aan onder- en nachtmode in de brede zin des woords. U vindt bij ons topmerken lingerie en badmode zoals o.a. PrimaDonna, MarieJo, l’Aventure, Mey, Chantelle, Anita, Amoena, Sunflair, Cyell en Ringella. Het aanbod is groot en de keuze ruim. Wij bieden lingerie in de cupmaten AA t/m K!

Medewerkers

Martine Lingerie streeft ernaar aan alle wensen van de klant te kunnen voldoen. Door de grote vakkennis van onze medewerkers, de bijdrage van professionele coupeuses en een up to date collectie, komen klanten van Martine Lingerie met veel plezier terug. Lees verder...

Locaties

Goirkestraat 32 Tilburg

Medische Boulevard, Hilvarenbeekseweg 60-7 Tilburg

Openingstijden

Klik hier voor meer informatie over onze openingstijden.

Contact

Telefonisch 013-5441484
E-mail martine@martinelingerie.nl


Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel